Dakbedekking offerte

Dakbedekking offerte Feenstra Dakbedekking

Dakbedekking offerte aanvragen voor lekkage, dakrenovatie, dakonderhoud, nieuwbouw dak, zinkwerk of dakinspectie kan bij Feenstra Dakbedekking. Vanaf 1994 is Feenstra Dakbedekking gevestigd in Friesland, maar levert werk in heel Nederland. Door jarenlange ervaring en veel kennis in huis is Feenstra dakbedekking gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden.

Dakbedekking offerte verschillende werkzaamheden

U kunt bij Feenstra Dakbedekking een offerte aanvragen voor verschillende soorten werkzaamheden. Voorbeelden zijn hier onder genoemd.

  • Offerte calamiteiten: bijvoorbeeld lekkage en stormschade.
  • Offerte dakrenovatie: om lekkages, versleten voegen, lekkende goten en andere vormen van schade te voorkomen.
  • Offerte dakonderhoud: een jaarlijks of halfjaarlijks onderhoud om de levensduur van uw dak te garanderen.
  • Offerte nieuwbouw dak: zowel voor platte als hellende daken en keuze uit verschillende materialen, zoals bitumineuze en kunststof.
  • Offerte zinkwerk: wij maken zinkwerk op maat, plaatsen en verwerken het.
  • Offerte dakinspectie: zo krijgt u inzicht in uw dak. Dit is handig bij bijvoorbeeld bij een wijziging die met het dak te maken heeft.
  • Offerte valbeveiliging: op basis van de dakinspectie of de bestandsopname kan een advies volgen op het gebied van dakveiligheid.

Door de jarenlange kennis en ervaring kunnen wij voor al onze werkzaamheden een waterdicht eindresultaat garanderen. Bekijk al deze onderwerpen op onze website of vraag direct een offerte aan

Dakbedekking offerte voor particulieren en bedrijven

Feenstra dakbedekking heeft ervaring in werkzaamheden voor zowel particulieren als voor bedrijven. Zo hebben wij opdrachten uitgevoerd voor OBE Taalexpo in Leeuwarden, Bytesnet in Groningen,  Hyperion Lyceum in Amsterdam,  KFC in Leeuwarden en de Hema in Bolsward. Bekijk onze gerealiseerde projecten voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, instellingen en vastgoedbeheerders. Wat de situatie ook is, vraag een offerte aan.

Dakbedekking offerte heel Nederland

Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de noordelijke provincies en de Waddeneilanden. Echter, we zijn werkzaam in heel Nederland. We hebben door de jaren meerdere grote projecten lopen voor verschillende opdrachtgevers, zoals Bouwgroep Dijkstra Draisma. Naast deze grote projecten, maken we graag tijd vrij voor andere klussen.

Diverse certificaten

Feenstra dakbedekking is in bezit van diverse certificaten. Daarnaast zijn we lid zijn van verschillende brancheverenigingen.  Wij staan voor flexibiliteit, korte lijnen met daadkrachtige oplossingen en duurzame kwaliteit. Door de jaren heen heeft Feenstra Dakbedekking een zeer goede reputatie opgebouwd in dakbedekking.

Dakbedekking offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een dakbedekking bedrijf in Nederland? Heeft u behoefte aan een specialist in dakbedekking en daklekkages? Dan helpen wij u graag. Feenstra Dakbedekking heeft ervaring met alle soorten dakbedekking. Bel of e-mail ons voor een afspraak of vul gemakkelijk dit offerteformulier in.