Dakrenovatie Friesland

Dakrenovatie Friesland

Bent u op zoek naar een bedrijf in dakrenovatie in Friesland? Met ruime ervaring vanaf 1994 is Feenstra Dakbedekking niet onbekend in Friesland. Zowel particulieren als bedrijven vallen onder ons klantenbestand. Wilt u uw dak laten renoveren? Schakel ons dan in; van het in kaart brengen van alle problemen, tot aan de daadwerkelijke renovatie. Feenstra dakbedekking is VCA gecertificeerd en aangesloten bij VEBIDAK. U kunt dus rekenen op onze vakkennis en solide dakwerk.

Vul direct het contactformulier in

Wanneer is mijn dak toe aan dakrenovatie?

 Dakrenovatie is van tijd tot tijd nodig. Weersomstandigheden, zoals wind, regen en vorst kunnen op den duur problemen kunnen veroorzaken aan uw dak. Door het dak tijdig te laten renoveren voorkomt u lekkages, versleten voegen, lekkende goten en andere vormen van schade. Dus wanneer is uw dak toe aan dakrenovatie? Dat ligt eraan wanneer uw vorige controle was. En hoe uw dak na heftig weer eraan toe is. Vul ons contactformulier in en vraag naar advies over dakrenovatie, wij kunnen dan met u doornemen of uw dak eraan toe is of niet.

Werkwijze dakrenovatie door Feenstra Dakbedekking (Friesland)

Stap 1: Feenstra Dakbedekking is gespecialiseerd in de dakrenovatie van een zowel platte daken als schuine daken. Voordat we bij Feenstra Dakbedekking van start gaan met de daadwerkelijke dakrenovaties, is het voor ons belangrijk om de huidige situatie in kaart te brengen. Wij doen dit middels een dakinspectie voor minder complexe daken of een bestandsopname voor complexe daken.

Stap 2: Aan de hand van deze inspectie wordt gekeken naar de opties voor uw dak. Wij stellen een vrijblijvende offerte met advies en de benodigde werkzaamheden op.

Dakgoten

Moet uw dakgoot worden vervangen of gerepareerd? Ook hiervoor kunt u ons altijd inschakelen. Wij leveren alle soorten zinken dakgoten en bijbehorende materialen. Wij zorgen dat uw dakgoot vakkundig wordt gemonteerd en letten hierbij goed op de afwerking. Zinkwerk kunt u ook bij ons bestellen.

Afspraak maken dakrenovatie Friesland

Bel ons op 0517 – 23 97 97 of vul ons contactformulier in voor vragen of maak een afspraak! Wij komen graag bij u langs.