Garantgum

Garantgum

Garantgum is gemodificeerd APP bitumen, ontwikkeld in het laboratorium naar de wensen en eisen uit de praktijk. Dat maakt het product extreem sterk en duurzaam. Daarnaast beschikt dit product over bijzondere eigenschappen waardoor er nu al ruim 100 miljoen vierkante meter dakoppervlak in Nederland wordt beschermd door Garantgum.

Alle eigenschappen op een rijtje

  • Waterdicht
  • UV- en weer bestendig
  • Beschikbaar in verschillende uitvoeringen
  • Het bevat speciaal ontwikkelde APP componenten van
    hoge zuiverheid en kwaliteit
  • Een groot voordeel van dit merk is dat de dakrollen zo zijn samengesteld, dat onder alle omstandigheden een perfecte verwerking gegarandeerd is.
  • Sterke overlaphechting

Toepassingen

Dankzij deze unieke eigenschappen en snelle verwerkbaarheid is het materiaal multi-toepasbaar. Denk aan: Oude, nieuwe, platte of hellende daken. Brug- en parkeerdekken. Dakterrassen en -tuinen. Tunnels, reservoirs en betonfunderingen. Dit product kan op verschillende wijzen aangebracht worden afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen wij deze toplaag aanbrengen door middel van de brand methode, de hetelucht-lasmethode of een speciale koudlijm. Het kan in één laag of in combinatie met een onderlaag worden aangebracht. Kortom een perfect product voor al uw projecten!

Nederlandse topkwaliteit

Garantgum is 100% Nederlandse topkwaliteit en dat geeft zekerheid. Dit is wellicht de beste top laag ter wereld. Perfect voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Feenstra dakbedekking beschikt over ruime ervaring met het werken met Garantgum en raden het u van harte aan!