Feenstra dakbedekking aangesloten bij VEBIDAK

Feenstra dakbedekking aangesloten bij VEBIDAK

logovebidak

 

Feenstra Dakbedekking heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Vandaar dat we zijn aangesloten bij de branchevereniging VEBIDAK voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Het doel van VEBIDAK is steeds de vakbekwame uitvoering en het dito onderhoud van platte daken te verzekeren. Zo kunnen wij het u ook verzekeren. Op deze pagina vindt u meer informatie over VEBIDAK en waarom wij als dakbedekking bedrijf aangesloten zijn. 

Wat doet VEBIDAK?

Als branchevereniging zet VEBIDAK zich actief in voor de bedrijfstak en betrekt haar achterban intensief bij haar activiteiten en dienstverlening. Naast CAO onderhandelingen houdt de branchevereniging contacten met de arbeidsinspectie en draagt zo bij aan duidelijke en werkbare veiligheidseisen. Deze branchevereniging publiceert regelmatig gezaghebbende publicaties.

VEBIDAK  is al sinds de jaren ’80 een onpartijdige adviesbureau op het gebied van daken. VEBIDAK heeft ervaren dat hun opdrachtgevers vaak niet genoeg hadden aan advies alléén. Naast advies bieden ze daarom ook ondersteuning en begeleiding. Snel, objectief en professioneel.

Aangesloten bij VEBIDAK staat voor vakkennis

Problemen met uw dak kunnen al snel leiden tot hoge kosten en veel irritaties. Goed en solide dakwerk is daarom in zowel uw als in ons belang. Goed dakwerk vraagt natuurlijk wel om de nodige vakkennis. Van bedrijven aangesloten bij deze branchevereniging kunt u vakkennis verwachten. Daarnaast hebben aangesloten bedrijven toegang tot de kennis en expertise van de technische afdeling van de branchevereniging. De technische afdeling staat borg voor een deskundig en onpartijdig oordeel over materialen, materiaaltoepassingen, constructies en systemen.

Feenstra dakbedekking staat voor kwaliteit

Vakmanschap en vakkennis zijn belangrijk voor ons. We zijn aangesloten bij verschillende brancheverenigingen en hebben diverse certificaten in huis.  Op deze manier kunnen we waterdichte kwaliteit garanderen aan al onze klanten. Zo is ons team altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en regels. En zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit!  Wilt u meer weten over de kwaliteit die wij garanderen? Op deze pagina lichten we toe waar we bij zijn aangesloten en waarom. 

Meer weten? Neem contact op!

Door de jaren heen heeft Feenstra Dakbedekking een zeer goede reputatie opgebouwd, waar we erg trots op zijn. We hebben door de jaren meerdere grote projecten lopen voor verschillende opdrachtgevers, zoals Bouwgroep Dijkstra Draisma. Naast dat we druk bezig zijn voor grote opdrachten, staan we altijd open voor kleine particuliere opdrachten. Neem eens een kijkje op onze projecten pagina. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of heeft u nog een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons!