Wat te doen bij schade door noodweer?

Regenval en plotseling opstekende rukwinden, een veelvoorkomend verschijnsel in Nederland. Vaak met schade als gevolg. Maar wat te doen wanneer u zelf te maken krijgt met schade aan uw woning of pand?

Schade door noodweer? Maak direct melding!

Zodra u schade aan uw woning constateert is het zaak om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw verzekeraar (of tussenpersoon). Huiseigenaren doen beroep op hun opstalverzekering, huurders kunnen bij de woningstichting of particuliere verhuurder terecht. Wateroverlast is in de meeste gevallen gedekt. Schade aan uw bezittingen of interieur is met de opstal of inboedelverzekering gedekt. Het kan voorkomen dat uw verzekeraar in bepaald schade niet dekt. Denk aan schade door verstopte dakgoten, slecht onderhoud of openstaande ramen. Verdiep u daarom ook altijd goed in de polisvoorwaarden van uw verzekering.

Tip: Maak altijd foto’s om problemen in een later stadia te voorkomen.

schade door noodweer

Schakel een expert in!

Dit geldt met name voor huiseigenaren. U wilt de schade niet verergeren doordat u te lang moet wachten op de reparateur. Feenstra Dakbedekking is snel ter plaatse voor uiteenlopende dakreparaties. Voor spoedklussen voeren wij gedegen noodreparaties uit. Feenstra Dakbedekking geeft u waterdichte garanties! Neem direct contact met ons op:0517 23 97 97.