Dakisolatie aanbrengen plat dak

Een goede dakisolatie zorgt ervoor dat woningen of bedrijfspanden in de zomer lekker koel aanvoelt en in de winter heerlijk warm. Bespaar daarnaast op uw energierekening met dakisolatie van Feenstra Dakbedekking. Met een goed geïsoleerd dak profiteert u van meer comfort en draagt u bij aan het milieu. Wij verzorgen de isolatie van een plat dak, maar ook een schuin dak isoleren wij.

Het comfort van dakisolatie

We zijn er aan gewend geraakt dat huizen geïsoleerd moeten worden tegen de kou. Wat echter wel eens vergeten wordt, is dat een goede isolatie ook effectief is om zomers de hitte buiten te houden. Met een goede isolatie zorg je dus niet alleen voor warmte tijdens de winter maar ook voor comfort tijdens de zomer. Uw pand blijft zo het gehele jaar aangenaam aanvoelen.

Kosten besparen

Warme lucht stijgt op en zonder goede isolatie gaat alle warmte verloren. Dankzij dakisolatie van Feenstra Dakbedekking bespaart u flink op uw stookkosten en is dit dus een duurzame oplossing. Afhankelijk van uw dak, het dakoppervlakte en het huidig energiegebruik in de ruimte onder het dak kan de besparing flink oplopen. Ook draagt een goede dakisolatie bij een beter energielabel.

Dakisolatie plat dak en schuin dak aanbrengen

Het isoleren van een plat dak is minder eenvoudig dan dat het lijkt. Dakisolatie van een plat dak moet bescherming bieden tegen veel neerslag een stilstaand water. Bij het aanbrengen van de isolatie moet dus rekening gehouden worden met het feit dat een plat dak gevoeliger is voor lekkages en gewichtsbelasting. Het is dus goed om voor de isolatie een professioneel bedrijf in te huren. Wilt u een plat dak of een schuin dak isoleren? Voor de dakisolatie maken we gebruik van verschillende materialen. Graag komen we bij u langs om u te adviseren over de isolatie die past bij uw dak.

Subsidie

Voor het aanbrengen van isolatie stelt de overheid regelmatig subsidies beschikbaar. Wij adviseren u graag over de beste dakisolatie oplossingen voor uw woning of bedrijfspand. Bel ons op 0517 – 23 97 97. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.   

Waarmee kunnen wij u helpen?