Dak valbeveiliging

Dak valbeveiliging

Dakdekkersbedrijf Feenstra Dakbedekking is uw specialist als het gaat om (permanente) valbeveiliging op daken. Als opdrachtgever bent u (mede)verantwoordelijk voor de veiligheid van de mensen die op of aan uw gebouw werken. Om de veiligheid op uw dak te garanderen, kunnen wij op maat een permanent valbeveiligingssysteem installeren.

Permanente valbeveiliging voor ieder dak

Elk dak is anders. Elk dak vraagt dus ook om een passende (permanente) valbeveiliging. Samen met u overleggen we de verschillende mogelijkheden en valbeveiligingssystemen die passen bij uw dak. In geval van dakrenovatie en nieuwbouw maken wij een vrijblijvende offerte op basis van een Risico Inventarisatie & Evaluatie inspectie (RI&E). Deze maken wij bij een dakrenovatie op basis van een dakinspectie en bij een nieuwbouw dak op basis van een daktekening.

Plaatsen & onderhouden van valbeveiligingssystemen

Als Daksafe dealer zijn wij gecertificeerd voor het aanbrengen en onderhouden van Daksafe en Checkmate producten. Deze producten voldoen aan alle veiligheidseisen.

Dak valbeveiliging: Gegarandeerd veilig

Wij laten de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uitvoeren door een onafhankelijk adviesbureau. Hiermee worden alle risico’s in kaart gebracht en een plan opgesteld om de risico’s tot een minimum te beperken. De evaluaties kunnen wij eventueel laten toetsen door het Instituut voor Dakveiligheid. Wordt de evaluatie goedgekeurd, dan wordt uw dak voorzien van het IVDV keurmerk.

Valbeveiligingssystemen op maat

Wilt u weten welk (permanent) valbeveiligingssysteem geschikt is voor uw dak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de valbeveiligingssystemen voor uw dak.

dak valbeveiliging