Dak valbeveiliging Feenstra Dakbedekking

Dakdekkersbedrijf Feenstra Dakbedekking is uw specialist als het gaat om (permanente) dak valbeveiliging. Waarom is het belangrijk om een specialist in de hand te nemen als het gaat om dak beveiliging? Dit leggen wij graag kort uit. Als opdrachtgever bent u (mede)verantwoordelijk voor de veiligheid van de mensen die op of aan uw gebouw werken. Om de veiligheid op uw dak te garanderen, kunnen wij op maat een permanent valbeveiligingssysteem installeren. U bent er dan zeker van dat u uw klus op een veilige manier uit kan voeren en dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Permanente valbeveiliging voor ieder dak

Elk dak is anders. Elk dak vraagt dus ook om een passende (permanente) valbeveiliging. Samen met u overleggen we de verschillende mogelijkheden en valbeveiligingssystemen die passen bij uw dak. In geval van dakrenovatie en nieuwbouw maken wij een vrijblijvende offerte op basis van een Risico Inventarisatie & Evaluatie inspectie (RI&E). Deze maken wij bij een dakrenovatie op basis van een dakinspectie. Bij een nieuwbouw doen wij dit op basis van een daktekening. Wilt u meer weten over deze onderwerpen? Dan verwijzen we u door naar de pagina dakinspectie en de pagina over nieuwbouw dak.  Natuurlijk kunt u bij vragen ook direct contact met u opnemen. Wij kunnen dan precies uitleggen hoe we te werk gaan en tevens kunnen we direct een afspraak inplannen.

Plaatsen & onderhouden van valbeveiligingssystemen

Als Daksafe dealer zijn wij gecertificeerd voor het aanbrengen en onderhouden van Daksafe en Checkmate producten. Deze producten voldoen aan alle veiligheidseisen. Wilt u meer weten over alle certificaten die wij bezitten? bezoek dan deze pagina over ‘gegarandeerd kwaliteit’.

Dak valbeveiliging: Gegarandeerd veilig

Wij laten de Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) uitvoeren door een onafhankelijk adviesbureau. Hiermee worden alle risico’s in kaart gebracht en een plan opgesteld om de risico’s tot een minimum te beperken. De evaluaties kunnen wij eventueel laten toetsen door het Instituut voor Dakveiligheid. Wordt de evaluatie goedgekeurd, dan wordt uw dak voorzien van het IVDV keurmerk. Wilt u meer weten over dit keurmerk? Dan verwijzen we u door naar de pagina over het IVDV keurmerk.

Valbeveiligingssystemen op maat

Wilt u weten welk (permanent) valbeveiligingssysteem geschikt is voor uw dak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de valbeveiligingssystemen voor uw dak. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 517 23 97 97 of u kunt ons een e-mail sturen. Dit doet u naar feenstra@feenstra-dakbedekking.nl . Ook kunt u ons contactformulier invullen. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Waarmee kunnen wij u helpen?