Dakrenovatie bedrijfspand

Op zoek naar informatie over dakrenovatie van een bedrijfspand? Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Feenstra dakbedekking zorgt ervoor dat het dak van uw pand weer voldoet aan de huidige maatstaven.

Dakrenovatie bedrijfspand of..?

Dakrenovatie kan noodzakelijk zijn doordat het dak is verouderd, schade heeft of is vervuild. Om grote schades aan uw bedrijfspand te voorkomen is het verstandig om het dak tijdig te vervangen. Weet u niet zeker of het dak gerenoveerd moet worden? Vraag dan vrijblijvend een dakinspectie aan om de staat van u dak te controleren. Op basis van een eerste inspectie kunnen wij u al een goed beeld geven van de staat van het dak.

bedrijfspand

Advies

Bij de renovatie van een bedrijfspand geven wij de opdrachtgever informatie over de diverse mogelijkheden. Uw gehele pand worden geïnventariseerd. Voor zakelijke klanten met complexere daken bieden wij een bestandsopname. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie? Wij zoeken we dat graag voor u uit. Na een uitgebreide inventarisatie wordt er een raming gemaakt van de mogelijke kosten.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van bedrijfspandrenovatie? Dan kunt u hier uw contactgegevens invoeren. Liever telefonisch contact met ons opnemen? Dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen via: 0517 23 97 97. Voor een uitgebreid overzicht van onze gerealiseerde projecten kunt u terecht op onze website. Hier vindt u tevens meer informatie over dakonderhoud, soorten dakbedekking en onze service bij calamiteiten.