Dakrenovatie bedrijfspand door Feenstra Dakbedekking

Bent u op zoek naar informatie over dakrenovatie van een bedrijfspand? Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Feenstra dakbedekking zorgt ervoor dat het dak van uw pand weer volledig voldoet aan de huidige maatstaven. Hoe zorgen wij hier voor? Dat leest u hier onder.

Dakrenovatie bedrijfspand door middel van inspectie

Dakrenovatie kan noodzakelijk zijn voor uw bedrijfspand, omdat het dak is verouderd is, schade heeft of is vervuild. Om grote schades aan uw bedrijfspand te voorkomen is het verstandig om het dak tijdig te vervangen. Weet u nog niet helemaal zeker of het dak gerenoveerd moet worden? Vraag dan vrijblijvend een dakinspectie aan om de staat van u dak te controleren. Op basis van een eerste inspectie kunnen wij u al een goed beeld geven van de staat van het dak. Tijdens de inspectie wordt in bijna alle gevallen gebruik gemaakt van een insnijding om te kijken wat de opbouw van de dakconstructie van uw bedrijfspand is. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de bestaande dakopbouw, de isolatiewaarde van de bestaande constructie, de materiaalkeuze, de bevestigingskeuze en of randstroken stormvast zijn. Op basis hiervan stellen wij een deskundig advies voor u op. Hierin wordt ook vermeld of er dakonderhoud of dakrenovatie nodig is of dat er dakreparaties moeten worden uitgevoerd.

Advies in dakrenovatie voor uw bedrijfspand

Bij de renovatie van een bedrijfspand geven wij de opdrachtgever informatie over de diverse mogelijkheden. Uw gehele pand worden geïnventariseerd. Voor zakelijke klanten met complexere daken bieden wij een bestandsopname. Een bestandsopname is een uitgebreide rapportage over de conditie van uw dak. Aan de hand van de bevindingen worden aanbevelingen gegeven, waardoor u precies weet waar u aan toe bent en wat voor onderhoudskosten u op korte, middellange en lange termijn zou kunnen verwachten. Wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor subsidie? Wij zoeken we dat graag voor u uit. Na een uitgebreide inventarisatie wordt er een raming gemaakt van de mogelijke kosten.

Contact opnemen met Feenstra Dakbedekking

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van bedrijfspand renovatie? Dan kunt u hier uw contactgegevens invoeren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever telefonisch contact met ons opnemen? Dan kunt u op werkdagen contact met ons opnemen via: 0517 23 97 97. Voor een uitgebreid overzicht van onze gerealiseerde projecten kunt u terecht op onze website. Hier vindt u tevens meer informatie over dakonderhoud, soorten dakbedekking en onze service bij calamiteiten.

Waarmee kunnen wij u helpen?